Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شب گذشته، سالن ایرانیان میزبان کنسرت امید حاجیلی در سی و سومین جشنواره موسیقی فجر بود.

مانند همه کنسرت‌های امید حاجیلی مردم حاضر در این کنسرت، با انرژی تمام منتظر شروع برنامه بودند و این انرژی را با تشویق پی در پی نشان می‌دادند.

حاجیلی «ترک دیار»، «رعنا»، «باریکلا»، «دلبر سیاه»، «دلبر»، «تردست»، «برو برو»، «وای وای» و «پریزاد»، «مولوی»، «ای داد» را به همراه دیگر قطعات محبوب خود برای مخاطبان اجرا کرد تا یک شب پر هیجان و پرانرژی برای دوستداران این خواننده رقم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم حاضر در سالن، از ابتدا تا انتهای کنسرت، به شدت هیجان زده بودند و با شور و حال زیاد، به صورت مداوم امید حاجیلی و گروهش را تشویق می‌کردند.

امید حاجیلی برای شروع قطعه «میخوای عاشقم کنی‌‌» را خواند. «ربابه» قطعه بعدی اجرای این خواننده بود.

در میانه اجرا، امید حاجیلی با شوخی و شیطنت‌های خاص خود، مردم را به وجد می آورد. از مردم پرسید: آهنگ آرام دوست دارید؟ که با واکنش منفی مردم مواجه شد و گفت: خیلی خب، پس من آهنگ آرام می‌خوانم!

البته نوازندگان با انرژی زیادی قطعه پرانرژی بعدی را نواختند و به این شکل مردم، غافلگیر شدند. نام این قطعه «دلبر» بود.

حاجیلی پس از این قطعه، به معرفی گروه کر ارکستر خود پرداخت و مردم آنها را تشویق کردند.

«تردست » و «باریکلا» دو آهنگ شاد بعدی بود که با نواختن ترومپت توسط خواننده و همراهی مردم همراه شد.

«پریزاد» از دیگر اجراهای پرانرژی این خواننده و نوازنده بود. او از خانواده اسدالهی نوازنده خواست که به روی صحنه بیایند و مردم شاهد تک‌نوازی این خانواده هنرمند بودند. 

آهنگ های «ترک دیار» با لهجه خراسانی، «رعنا» با لهجه شمالی از دیگر اجراهای این خواننده بودند.

در این قسمت برنامه، امید حاجیلی از همکاری خود به عنوان نوازنده با مرحوم ناصر عبداللهی صحبت کرد و آهنگی از مرحوم ناصر عبداللهی را با ملودی جدید و قسمت‌هایی از صدای این خواننده اجرا کرد.

امید حاجیلی، سپس آهنگ پرطرفدار «باریکلا» را ابتدا بدون آهنگ و سپس با ملودی شاد خاص خود، اجرا کرد و طبق معمول با استقبال حاضران در سالن روبرو شد.

یکی از ویژگی های این خواننده در کنسرت هایش برخورد صمیمی با مردم است که میزان محبوبیت او را افزایش می دهد.

آهنگ آبادانی «دلبر سیاه» اجرای دیگر این خواننده بود.

امید حاجیلی در پایان اجرای خود گفت: تصمیم داریم دو آهنگ را طبق نظر شما تکرار کنیم و به این ترتیب برای پایان کنسرت، آهنگ های «باریکلا» و «دلبر» مجددا در این کنسرت اجرا شد.

گفتنی است؛ سالن ایرانیان برای اولین بار میزبان جشنواده موسیقی فجر شده است؛ به همین دلیل شب گذشته در اجرای امید حاجیلی مشکل صدا و میکروفن باعث شد چند بار اجرای این خواننده با مشکل مواجه شود.

 

برای دیدن تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید

 

انتهای پیام/

 

کنسرت امید حاجیلی در جشنواره موسیقی فجر 33

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۵۱۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور از انتشار گزارش ملی مشارکت مردمی و فرهنگ اقتصادی ایرانیان مبتنی بر جدیدترین داده‌های پژوهشی و پیمایشی در مرکز رصد فرهنگی کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد اصغری در این رابطه توضیح داد: در این گزارش جامع، نگرش ایرانیان به وضعیت رفاهی جامعه، درک طبقاتی، عدالت اقتصادی، کار و سرمایه‌گذاری، دولت و بازار، مالیات، حمایت از تولید داخلی، رفاه و تجمل، سرمایه‌گذاری خارجی، اعتماد و امید اقتصادی پرداخته شده است.

وی افزود: این گزارش بر اساس جدیدترین داده‌های پیمایش‌های ملی و افکارسنجی‌های معتبر درباره مسائل اقتصادی تدوین شده و تلاش بر این بوده تا نگاهی روشن و قابل اتکاء از وضعیت نگرش‌های اقتصادی مردم ایران ارائه شود.

اصغری گفت: مهم‌ترین محورهای این گزارش ملی، شامل مواردی همچون اهمیت کار و تلاش فردی در فرهنگ عمومی، ارزش کار تولیدی در فرهنگ ایرانیان، کاهش سوددهی کار تولیدی در نگرش عمومی، حمایت هنجاری از تولید داخلی، نگرش مثبت به مالیات و نگرش منفی به شیوه مالیات‌گیری، اهمیت اقتصاد دولتی در نگرش مردم، اعتماد و مشارکت اقتصادی و در نهایت تحلیل وضعیت امید اقتصادی ایرانیان است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، اظهار کرد: توجه به داده‌های نگرشی در حوزه اقتصادی می‌تواند ما را از دام کلیشه‌ها رها کند، به عنوان مثال با وجود کلیشه‌ای چون «تنبلی ایرانیان»، «دلال منشی ایرانیان» و امثال آن، اما داده‌ها نشانگر این است که کار و تلاش اقتصادی در فرهنگ عمومی ما ریشه دارد.

وی تاکید کرد: گفته می‌شود که با کاهش ارزش تولید و کار مولد، افراد مایل‌اند که کمتر کار کنند و بیشتر پول دربیاورند، حال از راه‌های واسطه‌گری، سوداگری، خرید ارز و طلا و زمین، سفته‌بازی و ... اما داده‌ها نشان می‌دهند که فرهنگ عمومی هنوز هم به‌ لحاظ اخلاقی از کار مولد و تلاش حمایت می‌کند. در یک پیمایش ملی در زمستان سال ۱۴۰۲ نیز اکثریت افراد معتقدند که برای کسب درآمد باید کار و تلاش کرد.

اصغری ادامه داد: با وجود آنکه روحیه و هنجار کار تولیدی در فرهنگ عمومی قوی است، اما داده‌های پیمایشی نشان می‌دهد تعداد زیادی از مردم معتقدند که پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران ابتدا دلالی و سپس تجارت از طریق واردات و صادارت است. همچنین فعالیت تولیدی صنعتی از نظر فقط ۱۰ درصد از افراد پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران است.

این پژوهشگر حوزه فرهنگ با اشاره به اینکه بین نگرش و عمل مردم در حوزه اقتصادی شکاف وجود دارد، اظهار کرد: مردم کار تولیدی و تلاش فردی را با اهمیت می‌دانند، اما در عمل انگیزه برای کار تولیدی و مشارکت واقعی اقتصادی پایین است. مردم به لحاظ هنجاری از کالای ایرانی و صنعت داخلی حمایت می‌کنند، اما رفتار خریدشان بیشتر بر اساس کیفیت کالا و قدرت خریدشان است و اگر کالای ایرانی با کیفیت باشد آن را می‌خرند.

وی با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی نقش دولت پررنگ می‌شود، بیان کرد: داده‌های پیمایش‌های ملی نشانگر اهمیت زیاد نقش دولت در تنظیم و توسعه اقتصاد کشور در ذهنیت مردم است. بر اساس برخی نظرسنجی‌ها، چیزی حدود ۸۰درصد مردم با دخالت دولت در امور اقتصادی موافق‌اند و دیدگاه عمومی این است که دولت‌ها باید در زمینه‌سازی، نهادسازی و برنامه‌ریزی اقتصاد دخالت داشته باشند. 

وی گفت: داده‌های ملی ما نشان می‌دهد که بیش از دو سوم از مردم معتقدند دولت باید بر قیمت کالاها و دستمزد کارگران نظارت داشته باشد و به فقرا با یارانه هدفمند کمک کنند. همچنین بیش از نیمی از مردم بر این باورند که اداره کارخانه‌ها باید به دست دولت باشد.

بنابر اعلام روابط عمومی شورای فرهنگ عمومی کشور اصغری در پایان افزود: توجه به داده‌های فرهنگی در حوزه اقتصاد می‌تواند به زمینه‌سازی برای تحقق منشور سال ۱۴۰۳ و پیشبرد مشارکت مردمی در تولید بیانجامد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • عکس| فرزاد حسنی و امید حاجیلی در مافیای شبکه نمایش خانگی
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • آقای همایون شجریان بیایید و بگویید ما اشتباه کردیم!
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • وزارت ارشاد: بوشهر قلب تپنده موسیقی است / کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • مرور اتفاقات آخرین تقابل تراکتور و استقلال| حضور خواننده استقلالی و تشویق مدافع تراکتور/ حرکت تند خلیل زاده به سمت هواداران استقلال+تصاویر و فیلم
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد