Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از گروه‌ها و خوانندگان فعال موسیقی کشورمان در حالی طی روزهای گذشته در فضای مجازی کنسرت‌هایی را برای طرفداران خود اجرا کردند که تعدادی دیگر نیز اقدام به انتشار تک آهنگ کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تعدادی از گروه‌ها و خوانندگان فعال موسیقی کشورمان که با شیوع بیماری کرونا در ایران با توقف ناخواسته اجراهای زنده خود رو به رو شدند، طی روزهای گذشته در فضای مجازی کنسرت‌هایی را برای مخاطبان و طرفداران خود اجرا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالار عقیلی، حجت اشرف‌زاده، گروه موسیقی «دال»، بنیامین بهادری، گروه سون، از جمله خوانندگانی بودند که پس از اطلاعیه‌های اخیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر تعطیلی کنسرت‌های اسفند ماه به دلیل پیشگیری از شیوع بیماری «کرونا» تصمیم گرفتند در فضای مجازی کنسرت‌هایی را به صورت زنده برگزار کردند.

نوع برنامه‌ریزی این گروه‌ها و خوانندگان در روزهای گذشته هم به شکلی بوده که در ابتدا اطلاع رسانی مختصری برای برگزاری یک کنسرت زنده در فضای مجازی صورت گرفته و پس از چند روز در تاریخ و ساعتی که مقرر شده گروه متشکل از تعداد اندکی از نوازندگان به اجرای قطعات خود می‌پردازند.

البته برخی از خوانندگان هم ترجیح دادند تا فارغ از چارچوب‌های همیشگی اجرای کنسرت‌ها در حضور خانواده یا در محل‌هایی چون پشت بام منزل یا اتاق کارشان آثاری را پیش روی مخاطبان خود قرار دهند که بتواند با اجرای زنده در تالارها تفاوت‌هایی داشته باشد.

امیر عظیمی خواننده موسیقی پاپ هم که طی ماه‌های گذشته با انتشار تک آهنگ‌های مختلف طرفداران خوبی پیدا کرده، در روزهای گذشته موزیک ویدئویی را منتشر کرد که در آن از پرستاران و پزشکان بیمارستان‌ها در مواجهه با بیماران کرونایی و فداکاری آنها در این چارچوب قدردانی موسیقایی کرده بود.

این در حالی است که تعدادی دیگر از خوانندگان و هنرمندان فعال عرصه موسیقی از جمله محمد اصفهانی، احسان خواجه امیری، محمد معتمدی، سامان احتشامی، گروه «داماهی»، گروه «چارتار» و تعداددیگری از هنرمندان و خوانندگان نیز تلاش کرده اند تا با همراهی مردم، از آنها برای امید به آینده دعوت کنند.

یکی دیگر از نکاتی که طی روزهای گذشته می‌توان به آن اشاره کرد، انتشار تک آهنگ‌هایی متفاوت از سوی برخی خوانندگان با هدف تلطیف فضای ناشی از بحران بیماری «کرونا» بود که در این میان یک اتفاق ویژه هم افتاد و آن صدور مجوز برای آرمین زارعی بود که پیش‌تر با عنوان تجاری «آرمین توای‌اف‌ام» به فعالیت مشغول بود.

این خواننده از جمله هنرمندانی است که از سه سال گذشته تلاش خود را برای دریافت مجوز رسمی فعالیت‌هایش آغاز کرد که گویا این تلاش‌ها نتیجه داد و وی طی روزهای اخیر بود که تک آهنگ «رفت» را با امتیاز موسسه «ترانه شرقی» منتشر کرد.

قطعه‌های «هم گناه» با ترانه حسین غیاثی، ملودی علیرضا افکاری و خوانندگی علیرضا قربانی، «این ماجرا» اثری از گروه «پالت» با ترانه و خوانندگی مشترک امید نعمتی و ماکان اشگواری، «کجا برم» با ترانه سیاوش پارسا منش، آهنگسازی روزبه نعمت االهی و سیاوش پارسا منش و خوانندگی روزبه نعمت اللهی، «ساده بودی ای دی» با ترانه بابک صحرایی، «عاشقی یه طرفه» با ترانه و ملودی بابک بابایی و صدای رضا صادقی، تنظیم علی موثقی و صدای مانی رهنما، «۱۰۰۰ درجه» با ترانه، ملودی و صدای حمید عسگری، «دیگران» اثری از گروه «ماژیک» با ترانه نجمه زارع، آهنگسازی مهرداد نصرتی، خوانندگی مجید حسین خانی، «مرد» باترانه مهرزاد امیرخانی، آهنگسازی معین طیبی و خوانندگی شهاب مظفری، «نفس نفس» با ترانه حسین خسروی، تنظیم عرفان شایان و خوانندگی اشکان ملک زاده، «لالایی هامون» با ترانه، ملودی و خوانندگی بنیامین بهادری، «کوتاه بیا» با ترانه سهراب ستاری و هادی زینتی و خوانندگی گروه «پازل»، «موندیم من و تو» با ترانه معین برزه و آهنگسازی و خوانندگی مهرداد نصرتی، «نرو» با ترانه و ملودی پیمان زارعی و خوانندگی امیر چهارم، «شالت» با ترانه محمد سلطانی و آهنگسازی و خوانندگی راغب، آثاری بودند که طی این مدت در قالب تک آهنگ با دریافت مجوز از دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به طرفداران ارائه شد.

منبع: مهر

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: فضای مجازی روزهای گذشته طی روزهای کنسرت ها تک آهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۱۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش

هرچند وقت یک‌بار خبری جعلی یقه هنرمندان را می‌گیرد و در این میان استفاده از هوش مصنوعی در فضای مجازی قوز بالا قوز شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، از ۱۴ دی ۱۴۰۱ که ترانه علیدوستی با قرار وثیقه آزاد شد، دیگر کمتر مثل سابق با جنجال سر زبان‌ها بود، تا اینکه این اواخر نادره حکیم الهی، مادر ترانه علیدوستی بدون اینکه نامی از بیماری دخترش ببرد، گفت که ترانه به بیماری سختی مبتلا شده، که اکنون حالش خوب است. او بدون اینکه نامی از بیماری ببرد، گفت: منشا بیماری دخترش مشخص نیست.

چند روز بعد تصاویری از ترانه علیدوستی و ملاقات پدرش و بازیگران با او در فضای مجازی منتشر شد، که مشخص شد این تصاویر متعلق به بستری شدن الناز شاکردوست است، که چند سال پیش سر صحنه فیلمبرداری دچار حادثه شده بود.

بر اساس ماده ۱۶، قانون جرائم رایانه‌ای، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد، یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. اگر تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، متهم به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۷، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

سید رضا نقی‌نژاد اورنگ، کارشناس و منتقد سینما در واکنش به خبرسازی‌های جعلی که چند وقت یکبار یقه هنرمندان را می‌گیرد، گفت: متاسفانه بعضی از شبه هنرمندان و شبه بازیگران برای اینکه توی چشم باشند، برای خودشان شایعه درست می‌کنند، یا به افرادی پول می‌دهند تا برایشان اینکار را کند. وقتی خبر منفی درباره آن‌ها منتشر شد، ناگهان سر زبان‌ها می‌افتند. چون آن‌ها نمی‌توانند با هنرشان دیده شوند، دست به دامن اخبار جعلی می‌شوند.

اورنگ ادامه داد: بعضی از فعالان فضای مجازی به دنبال خوراک می‌گردنند. آن‌ها وقتی می‌بینند خوراکی ندارند، از صدا، تصویر و فیلم افراد سوء استفاده می‌کنند. افراد باید به حریم یکدیگر احترام بگذارند. اگر بنا به کنترل فضای مجازی است، باید نظارت‌ها شدید باشد تا دیگر شاهد این سوء استفاده‌ها نباشیم. وقتی ناگهان در فضای مجازی اعلام می‌شود که فلان شخص فوت کرده یا در بیمارستان بستری است و بلافاصله تکذیب می‌شود، با جان مردم بازی می‌کند. الان فضای مجازی به گونه‌ای شده که آدم‌ها فکر می‌کنند هر کاری می‌توانند انجام دهند و دیده نمی‌شوند.

به گفته این کارشناس سینما، وقتی یک خبرنگار مطلبی را می‌نویسد، همه نهاد‌ها به سراغش می‌روند و شکایت می‌کنند. چرا برای بی‌سامانی فضای مجازی کاری نمی‌شود؟ حتماً باید سوء استفاده رخ دهد؟ ما باید به دنبال پیشگیری باشیم. از طرفی، استفاده از هوش مصنوعی در فضای مجازی قوز بالا قوز شده است.

دیگر خبرها

  • نگاهی به فصل دوم مسابقه معمایی موزیکال «صداتو» / نغمه‌ای در دل معمای موسیقی
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • گول خوردیم؛ این تصویر ترانه علیدوستی فیک از آب درآمد
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • رقص جنجالی بهنام بانی در کنسرتش؛ دست‌وبالم بسته است وگرنه (فیلم)