Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نماهنگ «منو بشناس» پروژه بزرگی است که با مشارکت ۴۰ تن از خوانندگان نام آشنای کشور تولید شده است.

فارغ از موضوع اصلی که خواندن چهل چهره سرشناس موسیقی از ایران است، مفاهیمی نظیر ایجاد حس همدلی و امیدواری از اهداف این نماهنگ می‌باشد. موضوعی که به بهانه آن با «سینا شعبانخانی» خواننده به گفتگو پرداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواننده‌ای که حضورش در این پروژه را تجربه‌ای متفاوت می‌داند.

آقای شعبانخانی بعضی‌ها این نظر را دارند که تولید کار‌هایی با مضمون همدلی و ایران اولویت این روز‌های جامعه ما ست. بنظر شما تولید چنین کار‌هایی در جامعه‌ای که با مشکلات عدیده اقتصادی و اجتماعی و سیاسی و... مواجه است برای مردم امید و همدلی ایجاد می‌کند؟
به نظر من در طول تاریخ، مسائل، مشکلات و فراز و نشیب‌های مختلف به حس همدلی و امیدواری مردم ایران خدشه وارد نکرده و من به عنوان خواننده‌ای که مثل تمام هموطنانم، ایران عزیزم را دوست دارم سعی کرده‌ام با همکاری در این پروژه در ایجاد حس همدلی و امید در دل مردم خوب کشور سهیم باشم. با این وصف فکر می‌کنم تولید کار‌هایی نظیر این پروژه در ایجاد همدلی و امید در مردم بی تاثیر نیست.

گاهی برخی از مخاطبان کار‌هایی با مضمون ایران را صرفاً شعاری و با کارکردن مناسبتی قلمداد می‌کنند. شما چه نظری دارید؟
درباره من اینطور نیست چرا که من بیشتر پروژه‌هایی را انتخاب می‌کنم که حس و حال خودم با آن کار خوب و لذت‌بخش باشد.

 مهمترین نکته‌ای که به نظر شما آهنگ منو بشناس را از سایر کار‌هایی که با موضوع ایران تولید شده متمایز می‌کند چیست؟
به نظر من صدا‌های رنگارنگ و زیبای خواننده‌هایی که این آهنگ را خوانده‌اند بالاترین نقطه تمایز این اثر است. فکر می‌کنم اولین بار است که چنین کاری صورت می‌گیرد.

و چه نکاتی در این پروژه بود که پذیرفتید در آن حضور داشته باشید؟
اول موضوع پروژه و دوم همکاری با خواننده‌هایی که صدای تک تک آن‌ها را خیلی دوست دارم.

فکر می‌کنید آهنگ منو بشناس، ویژگی‌ها و پتانسیل ماندگار شدن را دارد؟
به نظر من آهنگ منو بشناس می‌تواند ماندگار شود.

در آهنگ منو بشناس با چند ویژگی از ایران نام برده می‌شود. خود شما اگر بخواهید مهم‌ترین ویژگی‌های کشورمان را تعریف کنید به چه نکاتی اشاره می‌کنید؟
مهمترین ویژگی ایران یکپارچگی در عین تنوع فرهنگ است.

 از تجربه ضبط و تولید موزیک ویدئو برای ما بگویید که چطور بود؟
تولید موزیک‌ویدئو چالش‌های خاص و منحصر به فردی داشت که گاهی هم خنده‌دار می‌شد! چون راه رفتن روی تردمیل در حال گردش دایره‌ای شکل، کار عجیب و غریب و البته سرگرم کننده‌ای بود که با تمام مشکلات خاص خود انجام شد! اما قطعاً از خاطرات شیرین پروژه‌های کاری من خواهد بود.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسیقی پاپ خواننده پاپ همدلی و امید کار هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۹۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده نیز در دستور کار داریم.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد. امروز برای توسعه نزدیک به ۱۶ مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وی افزود: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وزیر نفت تصریح کرد: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند. در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

اوجی با بیان اینکه پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتیم، گفت: بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده است.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود. امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت ادامه داد: با توجه به افت قیمتی که طی چند سال اخیر در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

اوجی از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم. از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود. همچنین روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از روزانه ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در آغاز سال نو به اجرای پروژه‌های کلان با استفاده از منابع داخلی توجه نشان داده و بالاترین وزارتخانه و دستگاه در کشور در موضوع جذب سرمایه‌ خارجی وزارت نفت بوده است، گفت: در توسعه میدان‌ها نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در دو سال اخیر، نگاه درستی برای توانمندی بخش داخلی ایجاد شده است.

وزیر نفت تصریح کرد: امروز اتفاق مطلوب با فعالان بخش خصوصی که عمده سهام‌دارانِ این پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها هستند رقم خورد، البته سهام‌داران آن‌ها مردم هستند و بیش از ۵۰ میلیون نفر در صنایع پتروشیمی و مجتمع‌های بزرگ پتروشیمی سهم‌ دارند.

دیگر خبرها

  • شوراهای تنگستان باید مظهر وحدت و همدلی باشند
  • پیشرفت ۵۰ درصدی طرح انتقال آب به اصفهان/ اتفاقات خوشایند حوزه تولید ثمره همدلی مردم است
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • وعده صادق نقطه عطف و روزنه امید در دنیا ایجاد کرد
  • مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم
  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد